***

Такий чудовий ранок !
Сонечко світило!
Я  вперше стала мамою!
І  донечку родила!
Мене переповняла радість,
І  в ту щасливу  мить!
Та  незважаючи на  слабкість..
В  душі, так солодко щемить!
На неї я дивилась,
На сонечко моє!
Переповняли мрії..
Не вірилось,  що мама стала вже...
В  душі тоді я щастя  ій    бажала...
І  щоб щасливою  росла!
Для нас життя  інше  настало..
Бо  вже ми є сім'я!!!

Та ось, вже скільки  років  промайнуло...
Доросла  доня  і  мамою стала вже сама...
Але для  мене  все ж  моя дитина...
На  світі  кращої нема!
Ми любимо тебе як завжди!
Здоров'я, щастя, зичимо тобі!
А також діткам, внукам нашим..
І  всій  твоій  сім'ї!!!
Добро й любов в душі несіть!
Хай доля посміхається  завжди...
Вам все сторицею повернеться тоді,
У злагоді і щасті ви  завжди живіть!!!


Рецензии
Привет, Землячка! Рад твоему украинскому, и своему тоже! Удач, дорогая!

Валентин Корнев   18.04.2021 19:32     Заявить о нарушении
Мои наилучшие пожелания Земляку! Рада всегда визиту и тёплым словам. Спасибо большое!
С теплом и улыбкой,

Людмила Савицкая 2   19.04.2021 07:40   Заявить о нарушении
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.