What is your answer?

I love my life,
To feel forever,
When my heart
Belongs to heavens,
Woods and meadows,
A flowing river,
I feel again -
I'm a beginner.

I love my life,
Respectful duty,
When my soul
Belongs to beauty,
Arts and music,
External, inner,
Then I feel
I am a winner.

I love my life
I don't have fears,
All my dreams
Belong to dears.
Welcome me
With tender kissing,
Let me know
That you were missing.

I love my life,
To feel forever,
If we could
Spend it together,
From sunrise
To mellow sunset.
I hold my breath:
What is your answer?


Рецензии