Touch

You say you feel me
Lonely boy
Curly hair and eyes to eyes
Touch my soul

Sweetest kiss
Sweetest touch
On the rush
Cause time is fast

Show me scars
Hold me tight
You are right
Endless nights

Tender kiss
Tender touch
Show me love
Not enough


Kiss my lips
Show me slow
Gentle love
Love of God/gold

Touch my soul
Touch my soul ;

16.04.21
23:41


Рецензии