sea of tears

sea of tears fills up the eyes
song is flowing onto the skies
oh my Jesus, oh my Christ
who has brought you down to cries?!...


автор неизвестен, вернее неизвестно его имя

море слёз заполняет глаза, песня льётся под небеса:
о Исус мой, о Христос:
кто довёл тебя до слёз?


Рецензии