Варто жити

День новий! У небі сонце!
Вабить владно неба синь!
Промінці - як незнайомці
Після тяжких потрясінь.

Як жаринки, діти сонця
В травах росяних мигтять,
Зазирають у віконця,
У калюжах мерехтять.

День новий несе наснагу
І волає до життя,
Щоб творити далі сагу
Про строкатий світ буття.

День новий! І варто жити!
Треба сіяти любов,
Серце радістю зцілити,
Швидше йти на щастя зов!..


Рецензии