Божа Любов

      Поема духовна

                Преблагословенній Марії Діві
                із дивуванням і любов’ю
                присвячується


1

Вітер для зерен слова
Вітер ясний здоровий
Киньтесь на мене —
і відлетить полова


Віячку має Сила —
Вписано в слові Божім
Так як це Сила оголосила
то і не йде —
чи не кожен!..


Світські ачи церковні?
Джунглі із сил мармурових!
Киньтесь на мене
і відлетить
полова!


Дуже я свіжий для вдиху —
Парус —
хай рота
обновить —
Так помчимось
над безоднями лиха!!
Дуже я —
вітер здоровий!


2

Я хилитаю пилок межи
                житом,
Божа Любове,
Божа Любове,
славно єси
у мені
і у всьому
розлита!
Славно в Тобі
і Тобою
ми житимем,
Божа Любове,
Ти і в Божому слові!!


3

прямо я волю бачу
прямо це й коло удачі
стану край моря — зі скелею
                плачем
роси і сльози зберу — так до неба
                зітхаю!..


Любов й вищим планом —
Любов ходить ланом...
Любов — це як вічність
                доходить коханим!!


4

У одязі білім
на вітрі злетіли б
а сірі
одежі
канули!


Любов Божа
в серці моїм
                сміється
до Божих коханих!!

13.04.2021,
Київ


Рецензии