Пасхальное Ассорти-2 - 10шт. , укр

Из альбома "Пасхальное Ассорти"

ПАСХАЛЬНОЕ  АССОРТИ – 2 \ 10шт., укр.

«ВЕЛИКОДНЄ  АСОРТІ» – 2 \ 10шт., укр.

1*
Котики вербові...
Пасочка духмяна...
І конвалій білих
Аромат хмільний...

Дзвонів Великодніх
Пісенька весняна...
Зустрічайте, люди,
Світлий день Весни!!!

(З Радістю приймайте
Божий Дар Весни!!!
або:
Зустрічає Всесвіт 
День святий Весни!!!)

2*
Це свято – особливе!!!
Всі раптом вірять в диво!!!
У писанку... У паску...
У Великодню казку...

3*
Очищення думок, души і тіла...
У хати генеральне прибирання...
Щорічне шанування всіх померлих...
Молитва щира... Щире покаяння...

Це – Свято Свят! Христове Воскресіння!!!
Тріумф Весни! Оновлення Природи!!!
Пісні-веснянки для душеспасіння!!!
І радість від духовної свободи!!!

4*
Птахи летять... Весну несуть
На крильцях мрій весняних...
А на землі – сади цвітуть...
Розкішні та духмяні!!!

Співають дзвони на церквах...
Дзвенять: «Христос Воскресе!!!»
Любов пробуджують в серцях...
І викликають трепет...

5*
Радійте один з одним
Та веселіться нині!!!
На цьому Святі Віри
Любов дістануть всі!!!

Нехай ніхто не плаче
І не боїться смерті...
Христос Воскрес сьогодні!!!
Грядуть чудес часи!!!

6*
На небесах, що відчинилися сьогодні,
Від нас очікують молитви з покаянням...
І урочистих гімнів, що «Христос Воскресе!»...
Любові щирої... І Віри... І Надій...

Радіють Янголи, що ми на все це здатні...
Що можуть душі спалахнути сонця сяйвом...
І що любов завжди сильніше, ніж дух смерті...
І що настав час виконання світлих мрій...

7*
Це Свято – тріумфальна перемога!!!
Життя над смертю... Сяйва дня над ніччю...
Христос Воскрес! Оновлена Природа!!!
І в хаті ми наводим марафет!!!

Бажаного чудове виконання
В цей день у Бога можна попросити...
Любові, щастя, доброго здоров’я...
І успіхів на цілий рік вперед...

8*
Цей день полегшує скорботу...
І в торжестві святого Свята
Ми знайдемо розраду серця,
Надію, Віру та Любов!!!

Помолимося тихо Богу...
І стане радощів багато!!!
І кожен – від біди спасеться
Та знов почує щастя зов!!!

9*
Все старе хай піде в День Великий!!!
Щоб нове нам з’явилося радістю,
Добре серце Любов'ю наповнило,
Відродило яскріння душі!!!

Хай радіє дух чистий та світлий
Сонцю ясному, небу безхмарному
І цвітінню Природи весняному!!!
Та складає про Бога вірші!!!

10*
З Любов’ю Великдень приймайте
І з радістю!!! Чинно та гідно!!!
Веселі веснянки співайте!!!
Даруйте приємності рідним!!!

Хай буде у серці спокійно!!!
Вогонь божий в ньому яскриться –
Святий! Благодатний! Надійний!!!
А в хаті – хай мир воцаріться!!!


Рецензии