9

скільки людей, стільки й думок,
осторонь не залишиться навіть чужий води ковток.

вимикати суддівський голос бачиться марним,
почни з себе, якщо хтось різко здасться бездарним.

діставай смолоскип, несхвальне слово схоже на паперовий згин,
склади орігамі та виграй без меча, спаливши тягар, що лежав на плечах.
 
кожен чорт у діжці ховається як у Солохи,
а лише стиха пролунали віддалені кроки.

врятуйся, подивившись правді у вічі:
ніхто не ідеальний, ніхто не грішний.

можливо втрутилась причинність без близькодії,
а що за посередник переказав би за сусідський паркан надії.

на безсенсовне сперечання ненароком витрачається власна вічність,
щедрий внесок, хоч і публічний.

t.me/listadd


Рецензии