Mi-e dor de voi, parinti!

              15.04.2021 ГОД.
               К И Ш И Н Ё В
                (Mold)
Din departari pasesc grabit spre casa noastra,
Ce m-a crescut,ce m-a incalzit,o floare in glastra,

Mi-e dor de voi iubiti parinti, mi-e dor amarnic...
Eu va iubesc,va cant  duios cu glasul farmec,

Cat de tare as vrea sa va cuprind,
Scumpii si iubitii mei parinti,

Sa ma inchin pentru al vostru grai,
Cu care scriu si zbor in evantai.

Va multumesc ca m-ati crescut, ca mi-ati dat viata,
M-ati petrecut pe-al vietii drum cu o povata....

Cind am plecat ma asteptati cu dor la poarta,
Dragi parinti, va multumesc o viata toata.

Azi mi-e dor de voi, sa-mi fiti alaturi,
Sa ma mai simt copil de voi alaturi...

Cu vorbe calde Eu v-as impleti cununa,
Dar v-am pierdut,dar v-am pierdut pe totdeauna.


Рецензии