Иманентности

Іманентності

Однаково хворий
Однаково хворі теми
Розбачені та не розвідчутті
Спостерігаю жіноче кохання:
Вглядаюся оком мікроскопічним на атома

Признався іще одній музі:
В тому, що повернутий нею.
Та усміхнулася лагідно і відписала:
- Окей!

Стосунки.
Відносно чого і кого
Тлумачиться як «відносно, по-відношенню до»,
Прив’язка до того – хто має справу із кимсь-чимсь.


Рецензии