Крiзь кватирку заходить Сонце

Крізь кватирку заходить Сонце
На гостину…
У промінні оселя тоне…
Нишкнуть тіні…

Неймовірне казкове дійство –
З Сонцем кава…
Нам удвох за столом не тісно…
Мла духмяна…

Пряні нотки… Іскриста піна…
Трунок Бога…
Я і Сонце…Взаємність спільна…
Насолода…


Спілкування без слів, без теми,
Відчуттями…
Радість… Захват… Любов… Приємність…
Сонце… Ранок…

11.04.2021


Рецензии