Sloneczniki

Kwitna sloneczniki
W naszym ogrodzie
Blyszcza jak swietliki
Przy kazdej pogodzie.

Rosna w polu dzikie
W harmonii z natura.
Zolte sloneczniki
W czarnych kapturach .

Duze kapelusze
Przyciagaja wzrok
U;miechniete dusze
 Dekoruja zmrok.

TAT 16.03.2021


Рецензии