Тропарь, глас 1

Во Иордане крещающуся Тебе, Господи,
Троическое явися поклонение:
Родителев бо глас явление
свидетельствоваше Тебе,
возлюбленнаго тя сына именуя,
и Дух,в виде голубине,
извествовавше словесе утверждение.
Явлейся ,
Христе Боже ,
и мир просвещей ,
Слава Тебе,
среди людей.


Рецензии