Судьба

Судьба дається після суду
 я лише її відбуду.
Приукрашу почуттями коли влюблюся до безтями.
І нехай той милий буде
В обіймах ніжних
І забуде
Про жінок інших.
А мені потрібні гарні почуття
Що окрилюють моє життя.


Рецензии