Сон-65

Серед офісного пекла
Тільки бос, не по літам
Молодий, легкий, дотепний,
Звабить вже не юних дам.

Що їм звіти зашкарублі,
Що статистика квартальна -
Якщо їх не приголублять,
З натяком на ліжко в спальні.

Що їм успіхи на фірмі,
І бухгалтерські відсотки,
Як у треморі підшкірнім -
Плавляться залізні кості.

Тільки б бос - за двадцять трохи,
Зразу ж після універу,
Підморгнув старезній рохлі,
І відкрив для дами двері.

З блиском увійшов в кімнату
У бухгалтерський відділок,
Й став любовно вимагати -
Звіт за рік на понеділок.

А якщо прийде з дарунком -
З тортиком смачним до чаю -
Щоб із крему візерунки
Й пянка вишенька - із краю.

То ціни йому не буде -
Як керманичу в військах,
Жіночки за нього будуть
Танцювати на костях.

Перероблять всю роботу,
На два місяці вперед -
Тільки б бос - не збив охоту,
Як казав премудрий Фрейд.

Тільки б тортика шматочок
З вишенькою замість серця
Дарував в безсонні ночі -
Хтиві доторки Лукреціям.


Рецензии