Мо думки летять у син небо

Мої думки летять у синє небо,
І кличуть щастя, наче журавлі,
Тримати їх не можу та й не треба,
Вони втомились жити на землі.

Мої думки летять поміж ланами,
І бачать світ крізь зоряні шляхи,
Душа живє поки живуть із нами
Думки крилаті, щирі мов птахи.

12.04.2021


Рецензии