Квiтень приживаeться

Хоч повільно, день за днем
Квітень приживається,
Не кропить щодня дощем,
Зранку вже вбирається.

Неба радісна блакить -
В шлейфах перламутрових,
Перл заклично мерехтить
В травах візерункових.

Річка весело біжить,
Комиші шепочуться,
Хвиля весело блищить,
І струмки хлюпочуться.

У садах "цвірінь-цвірінь"
Дзвінко вимовляється,
Кришталева далечінь
Приязно вклоняється...


Рецензии