хочеться перехочеться

Так хотілося життя змінити
 З почуттями щастя жити.
Та війна
Нас окружила
Тягне соки сухожилля.
Тяжко дуже працювали

На плечах плуги тягали

Відродили свою землю

Ми тут люди в Бога пленні.
Тіла наші в землі тленні.
Ми раби своїх бажань
Горечко від нас відстань.


Рецензии