Значення

Значення без тебе все не має,
З тобою лише є мій цвіт життя,
Та плач страждальний долинає,
Як маму свою зве мале дитя
....
Приспів:
Радісно неначе прийшла мама,
Свої руки сердце тягне до життя,
Для мене найрідніша сама,
Любимі, найдорожчі співчуття .
....
Рученьки тремтять щоб їх узяти,
Поцілунком вгамувати гірких сліз,
І Ніжно  тепло щоб кохати,
Стати найдорожчим всіх валіз.
....
Час пройшов, а хочеться згадати,
Крок за кроком все життя пройшло,
В обнімку з рідною поспати,
Відчути ніжне мамине   тепло.
....
Моя пісня.


Рецензии