Without you

I don’t cry. I already cannot cry.
Pain is sound in my heart.
Bitter, salty is my life,
I must live in a new light.
Without you I meet the dayspring.
By the fire I feel much sorrow.
If you aren’t here, how to live?
Whose light will give me glow?

Без тебя  http://stihi.ru/2020/07/31/1408

Я не плачу. Я уже не плачу.
Затвердела в сердце боль.
Без тебя мне надо жить- иначе.
Без тебя хлебать мне жизни-соль.

Без тебя встречаю я рассветы.
Без тебя грущу я у костра.
Что мне делать, если тебя-нету?
Некому включить мне МАЯКА.
31.07.20


Рецензии