Це не даремнiсть

А що сьогодні зробив Бог в житті моєму? -
Щоб мала я Його в собі, в житті своєму –
Він дав побачити все те, що за віконцем,
Я радісно зустріла день, хоч нема сонця!

Все небо хмарами покрите – я співаю,
Бо руку Божу на собі всяк відчуваю,
У грудях сонячно, в люстерко – ой, красива…
Всі дітоньки мої здорові – я щаслива!

Щаслива й тому, що живу, що друзі поряд,
Що маю розум я Христа, Його світогляд,
І я живу не баченим, а тим, в що вірю,
Із Словом Божим я свій погляд ще розширю!..

Яке це щастя бути завжди з Духом Божим! -
І почуття оце в мені не перехоже,
Воно постійне, надихає, дає певність.
Що вершить Бог в житті – це не даремність!
                13.04.2021.


Рецензии