Апрель, закат и пара крыльев

Закат из роз и всплески волн морских,
На ощупь, как весенние, студёны.
С тобою пара крыльев на двоих,
Держу в своих руках твои ладони.

Апрельский ветер всё ещё сильней,
В моих объятиях согреваешь плечи,
Как под лучами солнышка ручей,
Ночь покрывает тёмным небом вечер.

Луна по волнам до твоих очей,
И в блеске губ улыбкою играет,
Из тучи выйдет, спрячется за ней,
Сказать ли, нет, нам что-то всё решает.

Идём с тобой по самой кромке волн
У этих чувств, я ощущаю, знаю:
Я лишь с тобою рядом окрылён!
Твоей любовью каждый день венчая!

Закат из роз и всплески волн морских…

*******
Рожевий захід сонця, сплески хвиль,
На дотик, як весняні, ще холодні.
Я маю із тобою пару крил
Тримаючи в своїх твої долоні.

Квітневий вітер ще такий стрімкий,
В моїх обіймах зігріваєш плечі,
Неначе під проміннями струмки,
А ніч вкриває темним небом вечір.

По хвилях місяць до твоїх очей,
І в блиску губ із посмішкою грає,
За хмари, виглядає, знов втече,
Як наче щось сказати нам він має.

Ми ідемо по самій кромці хвиль,
Цих почуттів, та я напевно знаю:
З тобою поруч маю пару крил!
Цей день... цю мить... твоє кохання маю!

Рожевий захід сонця, сплески хвиль...


Рецензии