For you right now...

For you right now with love from Vovka
Во всем всегда нужна сноровка
Without you i often crying
Но нет, ни Каин я, ни Авель...
Аnd if the sun today is brightly
Хочу с тобой не меньше ninty!
And if the Deus conservat omnia
Моя любовь, моя колония...
I say again: be funny, dear!
Ты ветерок, моя стихия!


Рецензии