Гордiсть, слава i опора

Зростила справжніх красенів-синів,
Моя це – гордість, слава і опора.
Напевно, сам Господь так повелів,
Що ці орли народжені у горах.

А я пишу, пишу я про синів,
Про красенів, що серцю любі-милі,
Про них я бачила багато снів:
Літали вони десь на небосхилі.

Хай легким буде кожен їх політ,
Нехай висот сягають і сягають.
Ще й левами бувають край воріт
Й надійно все мене оберігають.

Яскравою ще спробую побуть,
Як мева, я кружлятиму красиво.
Такі слова приємно завжди чуть,
А іноді – це навіть і важливо.

Ось так орли і мева здійнялись,
І віражі приходиться робити.
Пригадую – в гнізді були колись
І вчила їх в житті як не схибити.

12.04.2021 р.


Рецензии