Дощ весною

Весняний дощ... Небес благословення...
Я парасольку відкриваю знов...
І капає з небес роса натхнення...
І в серці розцвіта  свята любов...

Я нею дихаю. Цілющим ароматом
Буяють квіти знову під дощем.
Життя сьогодні - наче тихе свято...
Душі проникливий весняний щем

Дає на зцілення моє нову надію...
Я вірую у Бога і в весну.
Кохаю щиро, по-дитячи   мрію...
Пірнаю у небес плакучу глибину...

А квітень мій красивий, особливий...
Як хороше його відчути  кожен раз...
Сьорбати потім із спогадів це диво,
Яке у серці залишаю про запас...
...Весняний дощ...Небес благословення...

#enikaexpromt , онлайн
Ілюстрація із мережі


Рецензии