Uptown chaos

Типові п'ять хвилин
Не мають певного забарвлення,
Мети, призначення.

Вони - простір.

В першу можна покласти тисячу афоризмів,
У другу - розбиті ними радощі,
У третю - світанки, вже на октаву вищі,
У четверту - кимось прочитані та цим знищені плани.
П'ята заселена людиною (Б.Ф.?),

І ще десять віддай ворогу.
Він продуктивніший.

У сплетених з них сторіччях буде твій пульс.

2015


Рецензии