07. 04. 2021

в ту ж річку двічі
та річка всохла
чи втекла
в закопані під землю довгі
цеглою викладені зливи
нема не те щоби вступити
удруге навіть подивитися
нема на що
а вода ж тиха
десь є
з тієї річки дихає
десь в такт і ритм з своїм бореєм
або зефіром сонце гріє
а ти гребеш сухе каміння
що течії не пам’ятає
хоч саме нею є округле
є й тут ось не деінде в нього
своє
і нам зась
двічі
dixi


Рецензии