sun s not gonna rise

a merciless door shut into the night
so senselessly mad the burn of the void
sun's not gonna rise! believe me

to window's icon i pray without love
foreboding the rain behind the clocks' hands
sun's not gonna rise! believe me

the eyes will not meet the outstretched hands
the bitumen wax will drown my cry
sun's not gonna rise!

Алиса Апрелева, "Солнце не взойдёт"


безжалостна дверь, закрытая в ночь
бессмысленно зол ожог пустотой
солнце не взойдёт! веришь?

иконе окна молюсь без любви
за стрелкой часов предчувствую дождь
солнце не взойдёт--веришь?!

протянутых рук не встретят глаза
асфальтовый воск затопит мой крик
солнце не взойдёт


Рецензии