Жаха клоун на чолi Держави

Жахає клоун на чолі Держави,
Який не здатний впоратись ні з чим,
А тільки обіцяє, обіцяє,
Хизуючись «покращенням» своїм.

А що, епоха бідності скінчилась?
Ми врешті решт закінчили війну?
Боргів в країні більш не залишилось?
Не їздить наш народ на чужину?

Усе казки. Брехав і Порошенко
Та «янелох» зібравши стадіон
Казав, що буде кращим, сто процентів,
А сам брехні подовжив марафон.

Чом не саджають, не рубають руки?
Лише крадуть безкарно, як завжди.
У Раді змії та бридкі гадюки.
Всевишній, відведи і заступи.

Усі вони порядні і запеклі
Та з рота їх смердить ота брехня.
Нехай з дітьми горять віками в пеклі
За геноцид, що коїться щодня.

08.04.2021.


     На жаль, я не пишаюся жодним Президентом України за час її Незалежності. Усі вони знаходячись при владі, думали про своє фінансове благо, а не про якість життя народу України. Найбільшим розчаруванням з них, особисто для мене був Ющенко. Він так красиво і мудро (на камеру) міркував, але мало, що робив. Порошенко, як істинний барига і, як людина, яка стояла біля витоків «Партії регіонів» зрозуміло, що взагалі нічого не збиралася робити для людей. А Зеленський, який став останнім променем надії для Українського народу після недолугого правління бариги, навіть на один процент не намагається вести себе, як Голобородько


Рецензии