barren vine

rose has related to you
what is white January's plague
at the hour when blossom fell
petals swept us under their load
oh what a captivating rhythm
as if something's beating in chest
one who's never dreaming at all
never will be able to fly

coast is so far
yes i know
once again by clock
life flows
time to part ways once and for all
give a sign
time of a pointless love
barren vine

so then nothing has come to pass
captive beast lays at the feet
in the morning at the first light
he'll know need for collar and chain
once again white blossoms will fall
January i will declare
you will whisper in a snow rave
what the rose related to you


Para Bellum - Пустоцвет

роза рассказала тебе
чем болеет белый январь
в час, когда осыпался цвет
лепестками нас замело
о, какой пленительный ритм
словно что-то бьется в груди
никогда не сможет взлететь
тот кто никогда не мечтал

берег так далек
знаю сам
жизнь течет опять
по часам
время расставаться навек
дай ответ
бремя бесполезной любви
пустоцвет
пустоцвет

значит не сбылось ничего
пленный зверь улегся у ног
он узнает утром чуть свет
для чего ошейник и цепь
снова опадет белый цвет
я скажу, что снова январь
ты прошепчешь в снежном дыму
то что роза рассказала тебе


Рецензии