Веснянiэ

ВЕСНЯНІЄ

В цьому світі окаяннім,
Від ВЕСНИ – усі ми п’яні,
Світ для юності цвіте!
У порі щасливо-ранній –
Все прекрасно-золоте!

У ВЕСНИ – блакиті повно,
У ВЕСНИ – все "полюбовно",
Сонце стрімко – до гори!
В час ВЕСНИ  – співають й "Овни",
До досвітньої зорі...

У ВЕСНИ – стрімка дорога,
Бог воскрес! Тож – слава Богу!
Творить Він життя для нас!
Стільки радості ВЕСНОЮ,
О, ВЕСНА! Блаженний час!

У стрімкім потоці часу,
Ближчим шлях є до Парнасу...
У романтиці – весь сенс!
На дівчат взоруєм ласо,
До краси – все інтерес!..

О,ВЕСНА! Ти цвіту чаша!
Що життя, без нього наше?
Існування – плоті край...
Дух СВОБОДИ – щастя в’яже,
Дух ВЕСНИ – СВОБОДИ РАЙ!!!

10.04.2021 р.

©Григорій Васянович

ВЕСНЯНІЄ

Весняніє, весняніє,
Від краси аж серце мліє,
Нас весна бере в обійми
І дарує нам щось мрійне.

Так у юність повертаєм,
Як весни дурман вдихаєм.
Й ми з весною полюбовно,
Бо краси у неї повно.

У весни стрімка дорога,
І радіти треба з цього,
Та й стрімкий потік той часу,
Він дає свою окрасу.

Дуже часто нас дивує,
Мрії й роздуми дарує.
І душа буя весною,
Зачаровує нас грою.

Тому квітнім, весняніймо
І життю щодня радіймо.
А весна нам допоможе –
Це вона зробити може.

Хай душа в весні потоне,
Бо обійстя в ній бездонне.
Дзвінко птахою співає
І у щасті потопає.

А дівчата – це окраса,
У весни  - своя тераса.
На дівчат зоруйте завжди…
Це робить мужчина мав би.

Хоч ВЕСНА – це цвіту чаша.
Але ми – коштовність ваша.
То ж весна і жінка, хлопці,
У любовному потоці.

А весна радіє жінці,
Кожній читаній сторінці.
І бринить струна про неї
На весняній всій алеї.

Дайте жінці весняніти,
Від кохання завжди мліти.
Рай жіночий – рай свободи.
Веснянійте з жінки вроди!

10.04.2021 р.

© Copyright: Клавдія Дмитрів, 2021
Свідоцтво про публікацію №121041004423


Рецензии