Сини, як орли

Сини, як орли, полетіли з гнізда,
І в своїх оселились домівках.
Для справжніх орлів не потрібна їзда,
Про них музика є на платівках.

Я їм крила дала, молитву молю,
Щоб Господь їх беріг, піклувався,
Це гордість моя і цього не таю.
Вже давно кожен з них гніздувався.

Сини, як орли, здійнялись в височінь,
І вершин уже певних сягнули,
Хай з Богом летять до мети в далечінь,
Й насолоду від цього відчули.

Малими були – я їх вчила літать,
Настанови польоту давала,
Навчала прекрасне в житті цінувать.
Й колискову на щастя співала.

Зростила я їх, кусок хліба дала,
Завжди людяність сіяла в душі,
Щаслива – у мене два вірних крила,
І не черстві вони й небайдужі.

Сини, як орли. Це є гордість моя,
Це є радість, утіха й надія.
Чекаю я їх, як весна солов’я,
Моє серце за них все радіє.

09.04.2021 р.


Рецензии