08. 04. 2021

розібранe немов на стовпчики
твердих штирів елементарних
що з них збиралося складне те 
яке було єдиним щойно
і ось вже мовби на полотнах
Далі
              вирує зберігає
образ того було що цілим 
і вже не буде
                сили зникли
тяжінь взаємних і порядку
хто був
хто як беріг
хто бачив


Рецензии