Пенсiонер на укр. языке

Людина я, друзi,староi эпохи.
Як всi я дивлюсь на вечiрню зорю,
Як всi я збираю останнi лиш крохи.
Як всi цигарки я дешевi палю.

А там на Воронiно сроятся дачi...
Проiде"Тойота,а то"Мерседес"
Так знчить пани  вмiют жити iначе,
А нас перепутав ще змаличку "Бес".

Так що ж нам робити-отак i сидiти?-
Не крадем,не тяним на себе рядно.
Так тяжко дивитись коли,як бандiти
Новiтнi пани нас втягают в багно.

Зламали усе,що в Союзi цiнилось
I лiзут,i гнутся,щоб втиснутись в НАТО.
Все панство краiни не наче сбiсилось-
За кiлька хвилин хоче бути богатим.

Дожив я до старостi,бачив не мало...
Та тiльки не те,що при нинiшнiй владi,
Щоб добре,смачне украiнське сало
Було на вiтринi в густiм шоколадi.

А люди,що мали стабiльну зарплату
Не можут нi як заплатити за хату.
А як оплатити у мiстi квартиру,
Коли богачi вас пустили 'по миру".

Я бачу чого не хватае вам люди
I те,що скажу я,нехай,так i буде
У вас "есть"Россiя-единий
лиш брат
Не лiзьти Ви в НАТО-вернiтся назад!


Рецензии
У вас "есть"Россiя-единий
лиш брат
Не лiзьти Ви в НАТО-вернiтся назад!

Так лезут-то не украинцы, а холуи, что прислуживали чужим
и во время войны, и сейчас. А рядовые украинцы думают, как
и Ты, Алексашенька. Спасибо, дорогой, за гражданскую позицию.

Приглашаю взглянуть - http://stihi.ru/2021/04/13/3854 Поклон)))

Письмена Небесные   13.04.2021 13:31     Заявить о нарушении
Спасибо,дрогой наш человек! С теплом и добром Алексаша

Александр Ильич Диденко   13.04.2021 14:47   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.