Поцiлунок на гiллi

Ранковий поцілунок на гіллі
Й симфонія весняна залунала,
Ще й сонце заховалося в імлі.
Природа все красиво поєднала.

Бажання, пристрасть навіть у птахів,
Блаженство відчуттів, приємний дотик.
Веселий ніжний, в переливах, спів.
Вмостилися на листі їхні ноти.

Ось дзьобами торкнулися вони,
Наспівує їм вітер про цілунок.
Чи бачать про кохання милі сни?
Чи це у них, як і в людей, дарунок?

Красивий поцілунок у птахів,
Й пташина їхня вірність неповторна.
Про це високий явір шелестів
Й заграла це удалині валторна*.

Ранковий поцілунок на гіллі,
Єднання, неповторність, розуміння,
Виблискують пір’їнки на крилі.
Красиве у природи це створіння.

09.04.2021 р.

* ВАЛТОРНА – Мідний музичний духовий інструмент, що має м'який наспівний звук.


Рецензии