Думки найкращi ранок надиха!..

18/08/2014

Думки найкращі ранок надихає
Тлумач в мені не тішиться як сноб
Душа не розумом а почуттям співає
Її не давить звинувачень горб
Або халепа заборгованості торб

Благословляє ранок справи ранні
На нездійсненне сили надає
Як сонечко, що спозаранку встане
І благодаттю землю, люд заллє
Тому шанований до сонечка встає

… Думки найкращі ранок надихає
… На нездійсненне сили надає!..


Рецензии