Щоб добром згадали

Коні проскакали -
Гриви золоті,
Це літа промчали
Наші молоді.
З ярмарку вертають,
Котяться згори,
Де поділась радість
Тієї пори?
Тішимося все ж ми
Внуками й дітьми.
Значить недаремно
На світі жили.
Добрих справ немало
Залишаєм їм,
Щоб про нас згадали
Й щасливі були.
2018 р.


Рецензии