Не хочу

Не хочу належати,
не хочу залежати,
і навіть собою тебе не збентежити.

Не хочу взаємності,
безслівного потягу,
не хочу таємності
під зоряним протягом.

Не хочу забутися
в обіймах майбутнього,
а тільки позбутися б
гріха неспокутного.

Прокинутись в небі
під світлими гаслами,
у звичній манері
піти без пояснення.

(с) Maryna Tchianova

2016


Рецензии
Дуже цікаво написано!

Шон Маклех Патрик   08.04.2021 22:51     Заявить о нарушении