Щастя не треба шукати

ЩАСТЯ  НЕ  ТРЕБА  ЧЕКАТИ,
КОЛИ ВОНО ПРИЙДЕ ДО ВАС.
ЖИТТЯ ТРЕБА ВМІТИ КОХАТИ,
ЩОБ ДУША ТАНЦЮВАЛА ВАЛЬС.

ТРЕБА  САМИМ  ТВОРИТИ,
ЩОБ ПОТАЙКИ ДУШІ ЗІГРІЛИСЬ.
ДРУГ ДРУГУ ТЕПЛО ДАРИТИ,
ЩОБ ОЧІ ДОБРОМ СВІТИЛИСЬ.

ЩАСТЯ  НЕ  ТРЕБА  ШУКАТИ,
ВОНО  У  КОЖНОГО  СВОЄ.
ТА ВМІТИ ТРЕБА УДЕРЖАТИ,
ТУ ТЕПЛОТУ, ЩО В ДОМІ Є.

ВОНО УСМІХАЄТЬСЯ ПОВСЮДНО,
У СОНЦІ, В ЛІТІ І В ДОЩІ.
ВОНО З ВЕСНОЮ ПРИНОСИТЬ ЧУДО,
КОЛИ НА ВИШНЯХ ГУДУТЬ ХРУЩІ.

І АРОМАТОМ ПОМІЖ ЦВІТУ,
ВОНО НЕСЕ ТЕПЛОМ ДОБРО.
ВОНО З СВІТАНКОМ ПРИХОДИТЬ ЛІТОМ,
І СИПЛЕ ПРОМІНЬ  СЕРЕБРОМ.

ВОНО У КВІТОЧЦІ, ЩО В ПОЛІ,
ПЯНКІ  ВДИХАЄ  АРОМАТИ.
В  КРАСИВІ  ПІСНІ  КОЛИСКОВІ,
В ТІ, ЩО СПІВАЄ КОЖНА МАТИ.

ВОНО  КАЗКОВУ  УДАЧУ  МАЄ,
ТВОРИТЬ  НЕВІДОМІ НАМ ЧУДЕСА.
БУТИ ЩАСЛИВИМ...ЩО ОЗНАЧАЄ?
ЦЕ КОЛИ В НІЖНОСТІ КУПАЄТЬСЯ ДУША!!!


Рецензии