Хто

Хто хто ж тобі скаже що ти ідеальний
Що в тебе гарний кашкет
Хто тобі вранці каву залишить
І з бутербродом паштет

Хто потурбує тебе серед ночі
І повідомить що ти
Вчора не бачив заплакані очі
І не помітив  листи

Лист про кохання перший єдиний
Я написав уві сні
А вранці зразу за ручку я взявся
І думки були не ясні

Та про кохання не варто писати
Варто любити життя
Як невгамовне , шалене і дивне
Внутрішнє наше дитя.


Рецензии