Прийди Весно!

Туман яром іде,
Землю огортає.
А на пагорбі дівчата,
Весну - красну закликають!

-Прийди, прийди Веснонько!
Сонечком попести нас.
З квітами і травами,
Пишними отавами,
З гомоном пташинним,
Співом солов'їнним!

Зачекались чарівницю,
Всі посіви годівниці,
Неба хмарна  голубінь,
Прийди веснонько прилинь!

8 04.2021р.


Рецензии