Тримаэм небо

Тримаєм небо над собою,
Щоб серце прагнуло Небес.
Лишаймося самі собою,
Бо все життя – це не експрес.

Тримаймо небо й пам’ятаймо –
Про нас все пишеться … десь там.
Із Богом в хованку не граймо,
В душі будуймо власний храм.

Тримаєм небо не руками,
Бо ми не можем це робить.
Не повнім душу лиш гріхами –
Із ними дуже важко жить.

Тримаєм небо в думці й серцем
І зводим руки до Небес.
Душа хай буде тим джерельцем,
Що ллє добро й не жде чудес.

Тримаймо небо дуже ніжно –
Воно одне і більш нема.
Ми грішимо і плачем слізно,
Бо без молитви світ – пітьма.

Тримаймо небо над собою
Й не забуваймо ми про те –
Жнива в заручинах з сівбою
І що посієм, те зросте.

08.04.2021 р.


Рецензии