Совсем зима

Kashif Khan:
- Sir!
Kashif Khan:
- I'm Sad & Crying.
Kashif Khan:
- Why No One Listen Me Why, What's My Fault.
Kashif Khan:
- Sirrrrrrr!
Kashif Khan:
- Whyyyyyy!
Kashif Khan:
- Please Listen Me I Need A Bike For Going To Job.
Юрий Извеков:
- So Need I A Bike For Going To Job - What's a Matter.
Ирина Кашникова:
- Куда ж теперь податься?


Рецензии
Прелестно

Август Май   13.04.2021 12:03     Заявить о нарушении
шарман-шарман

Юрий Извеков Улан-Удэ   13.04.2021 19:20   Заявить о нарушении