I вот бовтай пустыя шчi

А ны ж крышана там

А я знаю, как наваражіть
Женішка сібе, Васька!
От сніму с тібя кепку, хі,
І на глову хоть Пашцы.

Ібо шо шэ умііш ты
Акром граты вальцы.
І от… заплакав Котышч:
Ах, твар ты смырдяча!

А була ж запросыла й в Понізь,
Ув ізбушку быдлячу.
От Козуля! От пак мартышк!
Бы грім во со снігамы. 

А я й радый пожраты шэ шчів,
Дэ а ны хоть крышанчык.
То бодайсі з другымы звірмы,
Ах, моя ны моя піч!..

///да й у Васькы шэ е онь дывкы


Рецензии