Вс в Благов щенн

    Всі в Благовіщенні


                Хто слухав Сина —
                той слухав Отця!


                Сину Божому і Матері Сина Божого
                з трепетанням і любов’ю
                присвячується


Як хто вернувсь додому
І з інтуїції і як
бува
            з великої утоми
Й впала зима
і вздріла в ніс — весна сама
і діамант
що ще не жив — в томах —
просто із серця
вийнявсь діамант
кришталь завідзігоривсь в домі
і впав
ніби він з світлом
вритим у
свідомість
так ніби він ще —
дещо —
усвідомив!


ніби я сам
і між землею й небесами
їх написав
Любові словеса
й недоуміючі в своїх часах —
так сприйняли б ...
і як би їх
глибінь ввібрала б
вглиб?


а то ж Вона!!
земна краса —
взята була на Небеса
такого свята в Небесах
такого відгуку в сонцях!
й такого відгуку в серцях...
ніхто з раніше взятих — не досяг!!!


Ось яку музику
і розуміють більш наступні —
діждатись музики


в незримі крила і незримі ступні
втікає музика
ох в суті
діждатись музики
і таку музику
повідчувають більш — наступні!..


і в слуханні —
лиш якість слуху
і віра — з слухання
й живий стрибок для духу
і виліт — духу!

06.04.2021,
07.04.2021, свято  Благовіщення,
з причастям


Рецензии