Свiте мiй

Слова и музика – Бруна
2002
Пісню можна послухати тут:
https://www.youtube.com/watch?v=CLAFDYUwywQ

1к.
Екзотичні міста і далекі краї –
Всі мої.
Бачу все, що навколо, і чую пісні –
У мені…
Не шукаю нічого, іду звідусіль,
Тане біль…
І втрачаю домівки, блукач самоти…
І навколо безмежні світи!
Приспів:
Я тебе відчуваю, світе мій!
Знов беру – відпускаю, світлу мить…
Маю все і не маю… я себе відпускаю.
Майя… майя…
2к.
Невідомі країни і довгі шляхи.
Тягнуть руки до мене спокуси, гріхи.
Бачу смуток і щастя навколо і скрізь,
Моє серце радіє і сповнене сліз.
Я злітаю до неба на крилах надій.
І душа чує голос вигадливих мрій…
Залишаю земне, відриваюсь в політ.
Бо навколо безмежний світ!...
3к.
Екзотичні міста і далекі краї –
Всі мої.
Бачу все, що навколо, і чую пісні –
У мені…
Не шукаю нічого, іду звідусіль,
Тане біль…
І втрачаю домівки, блукач самоти…
І навколо безмежні світи!
4:55


Рецензии