МРIЯ МОЯ

Песню можно послушать здесь
https://www.youtube.com/watch?v=TJT-BwYeBzc

Автор слов и мелодии - Бруна
2000 год
1к.
Я питаю про тебе у квітів весни?
Я питаю про тебе у літніх птахів?
Я вдивляюся пильно у сонячні дні –
Хто ти? Де ти?
Я питаю про тебе осінні дощі,
Я питаю про тебе зими заметіль?
Я вдивляюся пильно у зорі нічні -
Хто ти? Де ти?

ПРИСПІВ:
Мрія моя...
Знову мрію я...
То сумую, то радію,
Але знову мрію... мрію...
Мрію я...

2к.
Я шукаю тебе на забутих стежках.
Я шукаю тебе серед кроків чужих.
Я вдивляюся пильно у зоряний шлях –
Хто ти? Де ти?
Я шукаю тебе в лабіринті життя.
Я шукаю тебе у намисті надій.
Я шукаю тебе, дивна мрія моя,
Хто ти? Де ти?


Рецензии