06. 04. 2021

пером заповнений папір
в воді не тоне
протистоїть вогню лихій стихії
і й довгими століттями не тліє
аж поки час не перейде за край
мов повінь
за греблю знов сховає люстро вод
він свідчить й свідчить
хто читати вміє
той знає і живе і має тяглість
за межі навіть гребель між епохи
бодай одне і друге покоління
щось мали паперового й від мене
а там як буде


Рецензии