Я переходжу межi

Я переходжу межі
Причепливих думок,
Чужих надбань…
Без зайвих застережень
Роблю останній крок
В Ріку Пізнань…

Я розкриваю руки,
Щоб обійняти Світ…
Казковий сон…
Пливуть крізь тіло звуки,
Мов шовкові ниткИ…
Земний покон…

Я дозволяю Диво…
Реальність споглядань…
У Небо Шлях…
На крилах легко, вільно…
Палітра відчувань…
Любов… Життя…

05.04.2021


Рецензии