Чар вна музика весни

Чарівна музика на промені весни
Пісню життю дзвіночками співає,
На крилах хмари білолиці у танку,
У бірюзі , як пави пропливають.
Вітер- юнак вже чуба розпустив,
Та залицяється до вишень молоденьких,
Що перлами тендітно розцвіли
І оченята розкривають зелененькі.
Яка ж ти запашна весна-краса,
 Любов’ю душі людські  огортаєш,
Та стелиш шлях блакитний на буття,
І землю чародійністю плекаєш!


Рецензии